lauantaina, marraskuuta 7

Jotakin yleistä paskanjauhantaa.

Pääsin kommentoinnissani vihdoin Genesiksen loppuun asti. Tai siis pääsin jo jonkin aikaa sitten, en vain keksinyt mitä laittaa näiden kirjojen väliin, merkitsemään siirtymistä kirjasta toiseen.
Kuten näkyy en ole vieläkään keksinyt yhtään mitään.

Jotain yleistä.
Näyttää siltä että alun varsin taajasta blogin kirjoittamisesta ei sitten kuitenkaan muodostunut trendiä, vaan näyttää pahasti siltä että aktiivisuuteni on tippunut jokseenkin huimasti.
Ei kuitenkaan syytä huoleen, aikomukseni on edelleenkin saada tämä projekti loppuun.
Toisille tämä saattaa tulla positiivisena uutisena, toiset virittäytyvät rukousasentoon kirotakseen minut ja joillekin olen varmasti täydellinen osoitus siitä etteivät ateistit ymmärrä Raamattua.

Olettamuksena tässä tietenkin että vähintäänkin kaikki suomalaiset lukevat blogiani ja nekin jotka eivät suomenkieltä osaa harjoittelevat ahkerasti päästäkseen nauttimaan tästä ainutlaatuisesta kokemuksesta.

Mutta älkää hätäilkö, kyllä tätä hyvää riittää kaikille ja pitkään.
Laskin tuossa että Raamattu on jaettu 67 erilliseen osaan, kirjaan taikka miksikä tätä jakoa sitten ikinä haluaakin kutsua. Olen kommentoinut yhtä ja siihen meni tasan 20 päivää, tämä tarkoittaa että loppujen 66 kirjan kommentoimiseen menee vaivaiset 1320 päivää, eli vajaat neljä vuotta.

Lopullisena tarkoituksenani on tietenkin muodostaa Ateismin Raamattu, julistaa tätä uskoa kaikille kansoille ja valloittaa maailma..... mutta älkää kertoko tätä kenellekään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti